Τα παιδιά της εξουσίας

Το παιδί και το μυαλό είναι πάντα ο στόχος της διεφθαρμένης εξουσίας

….. τρια κλικ αριστερά και δεξιάς της μεγάλης διαφθοράς και φαυλοκρατίας


«Οσα παιδιά δεν τα διώξαμε στο εξωτερικό, μπήκαν στο τρένο να πάνε να σπουδάσουν. Οσα επέζησαν, πήγαν να διαμαρτυρηθούν για αυτά που πέθαναν… Αυτά τα δείραμε».

Η εξουσία τρώει τα παιδιά της από αρχαιοτάτων χρόνων και δίνει μπόνους στους μισθούς της στα κόμματα και στα ιερατεία.
Και όταν δεν τα τρώει σαν τον Κρόνο με πατριαρχικές ανισόρροπες κοινωνίες, τα ευνουχίζει όπως ο Κρόνος τον Ουρανό με ακρωτηριασμένες θρησκείες ευνούχων, τα εξορίζει τα μεταναστεύει αναγκαστικά όπως ο Λάιος τον Οιδίποδα με Σοφόκλιες τραγωδίες, τα αυτοκτονεί όπως ο Θησέας τον Ιππολύτο με ένα άθλιο σύστημα Παιδείας και τα σκοτώνει τα τεμαχίζει όπως ο Ιάσονας όταν παντρεύεται τη Μήδεια με ανατολικές ιδεολογίες σε αργοναυτικές εκστρατείες.
Μετά ανησυχεί για το δημογραφικό πρόβλημα και κάνει συνεδρία με άγονους μητροπολίτες και φέρει μετανάστες αφροασίας να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησε.,της απερισκεψίας.
Διορίζει τους κολλητούς της, γιους της, εγγονούς, ανεψιούς κουμπάρους σε θέσεις αργοσχολίας και δίνει προεκλογικά επιδόματα και ψίχουλα φιλανθρωπίας, τα οποία μετά τις εκλογές θα τα πληρώσουμε με νέες χρεοκοπίες
Ήδη το χρέος έχει υπερβεί το 200% του ΑΕΠ.
Τα παιδιά της εξουσίας όταν καταλάβουν την εξουσία το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σκοτώσουν τον πατέρα βγάζοντας τα μάτια τους, για αυτό καλό είναι και πριν επαναληφθούν αυτές οι τραγωδίες, οι Πατεράδες οι Πατέρες και οι Πατριάρχες της εξουσίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτό το χάλι της κοινωνίας και
να παραδώσουν την εξουσία σε μια σοφή δίκαιη και σωστή ηγεσία για μια εύνομη καθαρή και αξιοκρατική Πολιτεία.

Και για μια σύγχρονη Ιδανική Ελλάδα των Ονείρων μας ….πρότυπο Ηθική Πολιτεία σε μια Ιθάκη με Αλκίνοο Φαιά Ουσία !

Αστραία

5 thoughts on “Τα παιδιά της εξουσίας

  1. Το αν αυτοί οι μοναχοί ωφέλησαν την πατρίδα ( ποια πατρίδα εννοούν ; )αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Σίγουρα την πατρίδα Ελλάδα δεν την ωφέλησαν και δεν την ωφελούν με την ιδιότητα αυτή .
    Ποιο είναι το προφίλ και το ψυχογράφημα ενός χριστιανού ορθοδόξου μοναχού
    Άνθρωποι βασανισμένοι, ταλαιπωρημένοι, στερημένοι, θλιβεροί, σκιές και φαντάσματα του εαυτού τους, νευροψυχωτικοί, παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, βασανίζουν το σώμα τους καταστρέφουν την υγεία τους για να ενωθούν με το Θεό σε θρησκοληψία νοσηρή. Πόσο αντινοϊκό είναι αυτό;
    Το μόνο που πετυχαίνουν είναι, να «καίγονται» κοιτώντας τις απόρροιες του Αετού, σαν την Σεμέλη, ενός Θεού που δεν μπορούν ποτέ να δουν και ενός ανθρώπου που δεν μπορούν ποτέ να αγαπήσουν.
    Αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να σταματήσουμε να τους θυσιάζουμε πιόνια, στο βωμό του Ισαάκ και της Ιφιγένειας για χάρη ιερών πολιτικών παιχνιδιών εξουσίας καταστρέφοντας την ιερή θηλυκή και ιερή αρσενική αρχή.
    Μια σωστή πολιτεία αυτό πρέπει να κάνει, να τους εντάξει στους κόλπους της και να τους βοηθήσει να βρουν τον εαυτό τους που έχουν απωλέσει μαζί με την θαυματουργή λογική.

    Το Άγιο Όρος και η Tρίαινα του Ποσειδώνα

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Στην Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό για να καταφέρουν να βρουν δουλειά αντίστοιχη με τις σπουδές τους το ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη, στο 10,6% έναντι 4,2% στην Ε.Ε. Η σχετική μείωσή του, σε σύγκριση με την αρχή της κρίσης, όταν προσέγγιζε το 20%, δεν οφείλεται απαραίτητα στη δημιουργία ικανοποιητικών θέσεων εργασίας, όσο στο φαινόμενο τoυ brain drain, της μετανάστευσης επιστημονικά καταρτισμένου δυναμικού και στην ετεροαπασχόληση.
    https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/381150_i-ellada-apomakrynetai-apo-tin-ee

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Η Ελλάδα διατηρεί μια σειρά από θλιβερές αρνητικές «πρωτιές» ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε. και της ευρωζώνης, σε κομβικά ζητήματα όπως το υπερβολικό κόστος στέγασης, η μακροχρόνια ανεργία, η ανεργία των πτυχιούχων και η έλλειψη κράτους πρόνοιας, ενώ σε θέματα φτώχειας, κοινωνικής και υλικής αποστέρησης συγκρίνεται μόνο με κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

      Μου αρέσει!

  3. H Ελβετία κατά των υπερβολικών μπόνους
    Οι υψηλές αμοιβές και τα μπόνους για τα ανώτατα στελέχη προκαλούν οργή. Στην Ελβετία, ένα δημοψήφισμα πριν από δέκα χρόνια έδωσε ένα σαφές αποτέλεσμα
    https://www.kathimerini.gr/economy/562305859/h-elvetia-kata-ton-ypervolikon-mponoys/

    Μου αρέσει!

    • Η κοινωνία επιθυμεί πλέον «μια πολιτισμένη οικονομία της αγοράς», διότι βαρέθηκε τις υπερβολές του καπιταλισμού. «Ο κόσμος είναι πολύ πιο ευαίσθητος στο ζήτημα της δικαιοσύνης, είτε πρόκειται για ζητήματα διανομής πλούτου, είτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είτε για ζητήματα οικολογικής οικονομίας», λέει ο Μπεσόρνερ. «Η κοινωνία δεν αποδέχεται πλέον το παραμύθι της δικαιολογημένης μεγιστοποίησης του κέρδους από τις εταιρείες στο πλαίσιο ενός σκληρού, καθοδηγούμενου από τους μετόχους, καπιταλισμού», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η κοινή γνώμη επιθυμεί μια πιο ανθρώπινη μορφή οικονομικής δραστηριότητας, «μια πολιτισμένη οικονομία της αγοράς».

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε