Το πεπρωμένο της Ελλάδος τα επόμενα 2000 χρόνια

Το Ηλιακό Mέλλον της Ελλάδος της Χώρας του Φωτός την Εποχή του Υδροχόου

Η Eποχή της Ελλάδος
Το πεπρωμένο της Ελλάδος ξεκινάει από πολύ παλιά. Από τον Τρωικό Πόλεμο, τότε που το ηρωικό γένος των Ελλήνων ξεκίνησε μία εκστρατεία Ανατολικά για να πάρουν πίσω την κλεμμένη ομορφιά μαζί με την τιμή και την αξιοπρέπεια για την όρθια ανθρωπιά του Homo Sapiens.
Ακολούθησαν οι περσικοί πόλεμοι και οι μάχες των Ελλήνων για την Ελευθερία.
Η Οδύσσεια του Ελληνισμού θα συνεχίσει την Εποχή των Ιχθύων με ανελέητο κυνηγό θεό τον Ποσειδώνα να βυθίζει όλα τα πλοία του ΝΟΥ και την θεοκρατία που κυριάρχησε την ψαρίσια εποχή, ο χριστιανισμός ανελέητη εξουσία τυραννία.
Η ανεξαρτησία της Ελλάδος υπογράφεται στο Λονδίνο στις 3 Φεβρουαρίου του 1830 με το γρηγοριανό ημερολόγιο και είναι μία κοσμοϊστορική εποχή για τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα ολόκληρη με τους Φαίακες και τον Διαφωτισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΝΗΣΙ.
Ο Οδυσσέας Ελληνισμός φθάνει στο νησί των Φαιάκων μισοπεθαμένος και και βλέπει την Ναυσικά ως Άρτεμη να εμφανίζεται σε μία ακρογιαλιά και να τον βοηθά.
Ο Οδυσσέας ως λέων ορεσίτροφος φανερώνεται στη Ναυσικά και η Ελλάδα ως Υδροχόος εισέρχεται στην Εποχή του Υδροχόου με έναν Λέοντα συντροφιά.
Να σημειωθεί και ότι η Πηνελόπη όταν κατεβαίνει τα σκαλιά παρομοιάζεται από τον Όμηρο ως η Αφροδίτη η Άρτεμις και η Αθηνά.
Το γεωκεντρικό ωροσκόπιο της Ελλάδος στις 3 Φεβρουαρίου του 1830 δείχνει τον Ήλιο στην 15η μοίρα στον Υδροχόο και την Γη 15η μοίρα στο Λέοντα. Ο Ουρανός Άρτεμις είναι στην 7η μοίρα στον Υδροχόο. Ο Ερμής ο αγγελιοφόρος τελευταία μοίρα στον Υδροχόο και ο Πλούτωνας, αόρατος ακόμη, 7 μοίρες στον Κριό. Θα αποκαλυφθεί αργότερα το 1930.
Το ηλιοκεντρικό ωροσκόπιο της Ελλάδος στις 3 Φεβρουαρίου του 1830 δείχνει τη Σελήνη με τη Γη 15η μοίρα στο Λέοντα και είναι και ο Κρόνος, η Αθήνα δηλ, μαζί εκεί συνοδευτικά. Ο Ουρανός Άρτεμις είναι στην 7η μοίρα στον Υδροχόο.

Η διαφορά μεταξύ γεωκεντρικού και ηλιοκεντρικού ωροσκοπίου είναι η διαφορά Συνείδησης.
Είναι η ποιότητα γνώσης και αυτογνωσίας της συνείδησης, δηλ. της επίγνωσης.
Οι περισσότεροι άνθρωποι με μαζικές ασχολίες ορνιθοασχολίες, βουλιαγμένοι ,είτε στον άκρατο χυδαίο υλισμό και ευδαιμονισμό εκφυλισμό, είτε σε ένα αποχαυνωμένο θρησκόληπτο δήθεν πνευματισμό να προσκυνούν γονατιστοί ένα θεό, λειτουργούν μαζικά, με το γεωκεντρικό ωροσκόπιο. Δεν υπάρχει ατομικό ωροσκόπιο για κανένα από αυτούς. Άδικα καταφεύγουν σε τσαρλατάνους αστρολόγους και σε συμβούλους ζωής, παπάδες και ιερείς. Δεν μπορούν να κατανοήσουν την πλανητική συνείδηση στον χορό -κίνηση των πλανητών και κανένα ωροσκόπιο δεν λειτουργεί έτσι. Είναι μη ενεργό.
Το ηλιοκεντρικό ωροσκόπιο λειτουργεί τελείως διαφορετικά.
Με κέντρο τον Ήλιο Απόλλωνα η θέση των πλανητών είναι η πραγματική θέση των πλανητών στον ουρανό.
Έτσι λοιπόν στα χέρια των Ηλιακών Πολεμιστών, η σκέψη τους γίνεται » τόξο» που λυγίζει και τα λόγια «ακτίνες» γίνονται βέλη που διαπερνούν αιχμηρά το καθετί …..γιατί έρχονται από πολύ μακριά,από την Πηγή. Από την πρώτη Γέννηση του Φωτός με δόνηση συμπαντική σε γαλαξιακή διαδρομή.
Στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ φτάνει με το πρωτόπλουν διαδικτυακό πλοίο των Φαιάκων στην Ιθάκη Ελλάδα και το ιστολόγιο ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ, κάτω από τον αστερισμό του Απόλλωνα. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το πριν. Τέλος εποχής και η αρχή μιας νέας αντίληψης συνείδησης και ερμηνείας των Ομηρικών Επών.
Στις 26 του Ιανουαρίου του 2008 ο Πλούτωνας μπαίνει στον Αιγόκερω και 15 χρόνια μετά εισέρχεται σιγά-σιγά στον Υδροχόο.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έφερε μία μεγάλη ανατροπή στην παγκόσμια εξουσία την θρησκευτική και την κομματική, τον ΑΝΤΙΝΟΟ και τον ΕΥΡΥΜΑΧΟ που δεν μπορούν να στεριώσουν θρόνο και καρέκλα εξουσιαστική.
Η εξήγηση των Ηλιακών Πολεμιστών είναι πάντα απλή ουσιαστική και ….στην ώρα της.
Η Ελλάδα τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια θα πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια σκηνή
ως Υδροχόος Λέων, το ελάφι και ο λέων μαζί.
Και αυτό δεν είναι μία προφητεία απλή, είναι ακριβής πρόγνωση του Καιρού και καιρικών συνθηκών που θα επικρατεί σε βάση μετεωρολογική
Τον καιρό του τόξου

Αστραία

4 thoughts on “Το πεπρωμένο της Ελλάδος τα επόμενα 2000 χρόνια

  1. Οι μελετητές πιστεύουν ότι ο δράκος υιοθετήθηκε από τον ρωμαϊκό στρατό μετά την κατάκτηση των Δάκων. Ορισμένοι μελετητές όπως ο Osborne (1985) και ο Ashmore (1961) θεωρούν ότι ο δράκος υιοθετήθηκε από τους Ρωμαίους από τους Δάκες. Έγινε το πρότυπο της κοόρτης με τον ίδιο τρόπο που ο aquila ή αυτοκρατορικός αετός ήταν το πρότυπο της ρωμαϊκής λεγεώνας . Το πρότυπο που υιοθετήθηκε στο ρωμαϊκό ιππικό το ανέλαβε ένας δρακονάριος . Αργότερα, ο δράκος έγινε αυτοκρατορική σημαία.
    Όταν ο Κωνσταντίνος τοποθέτησε το χριστιανικό σύμβολο σε στρατιωτικές σημαίες αντί του δράκου, και ο σημαιοφόρος παρέμεινε ο δρακονάριος . Μερικές φορές το αρχαίο σύμβολο βρίσκεται ενωμένο με το νέο, ο δράκος τοποθετείται κάτω από το σταυρό. Οι ιππείς της δυναστείας των Καρολίγγων συνέχισαν να υψώνουν τον δράκο που είχε προηγουμένως υιοθετηθεί από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στις δυνάμεις τους τον 8ο, 9ο και 10ο αιώνα.

    Ο Draco πιθανώς συνέχισε να χρησιμοποιείται στην υπορωμαϊκή και αγγλοσαξονική Βρετανία. Η ταπισερί Bayeux έχει τον σημαιοφόρο του Harold να κρατά ένα. Ο θρυλικός βασιλιάς Αρθούρος και οι ιππότες του μπορεί να έχουν την καταγωγή τους από τον Σαραματιανό βαρύ ιππικό που στάθμευε στη Βρετανία, το επώνυμο «Pendragon» που φέρει ο Αρθούρος και ο πατέρας του Uther μπορεί να παραπέμπει στο πρότυπο του draco.
    Ο Κόκκινος Δράκος στη σύγχρονη εθνική σημαία της Ουαλίας μπορεί να προέρχεται από τον δράκο που έφεραν οι ρωμαϊκές μονάδες βρετανικού ιππικού στη Βρετανία.

    Από τον λύκο στον δράκο…..

    Ο Ρωμαϊκός Δράκος

    Μου αρέσει!

  2. Κι’όταν στέρεψαν τα δάκρυα, κατέβηκε τις μαρμαρένιες σκάλες,
    ακούμπησε σ’ένα Στύλο και παρέδωσε το Τόξο στον Τηλέμαχο και στους Μνηστήρες.

    Στο πρόσωπο της ήταν ζωγραφισμένη η αυστηρότητα αλλά , βαθιά μέσα της ήλπιζε
    και ευχόταν να έχει επιστρέψει ο Οδυσσέας , να είναι πια εδώ και να διεκδικήσει τον τίτλο του.

    Υπάρχει κανείς που να μπορεί να λυγίσει το Τόξο
    και να περάσει το βέλος ανάμεσα από τις οπές 12 τσεκουριών;

    Ελεύθερος Όμηρος
    21ος Αιών
    https://e-lions.blogspot.com/2008/02/blog-post.html

    Μου αρέσει!

  3. Γιατί η Ελλάδα;

    Γιατί μόνο η Ελλάδα μπορεί. Έχει τα σωστά πρότυπα και τα υγιή, τον Οδυσσέα και τον Ηρακλή από το ηρωικό γένος των όρθιων ανθρωπίδων, αστέρια λαμπερά σε Γαλαξίες με Συμπαντική Μυθική Διαδρομή.

    Για αυτό τον λόγο θα πρωταγωνιστεί, ηγέτις βασίλισσα, του Βορρά του Νότου της Δύσης και την Ανατολής, της Λογικής της Φιλοσοφίας της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας, σε όλη τη Γη. Η Ελλάς και,…. όσοι κρατούν άσβεστη μια φλόγα καρδιάς, ηρωική!
    https://e-lions.blogspot.com/2023/03/e.html

    Μου αρέσει!

  4. Ε. Ελλάς!!!
    Ελευθερία , Δικαιοσύνη και… κάθαρση!
    Γιατί η Ελλάδα;

    Γιατί μόνο η Ελλάδα μπορεί. Έχει τα σωστά πρότυπα και τα υγιή, τον Οδυσσέα και τον Ηρακλή από το ηρωικό γένος των όρθιων ανθρωπίδων, αστέρια λαμπερά σε Γαλαξίες με Συμπαντική Μυθική Διαδρομή.

    Για αυτό τον λόγο θα πρωταγωνιστεί, ηγέτις βασίλισσα, του Βορρά του Νότου της Δύσης και την Ανατολής, της Λογικής της Φιλοσοφίας της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας, σε όλη τη Γη. Η Ελλάς και,…. όσοι κρατούν άσβεστη μια φλόγα καρδιάς, ηρωική!
    Η Έλαφος της Αρτέμιδος ελεύθερη με μεγάλες ταχύτητες να τρέχει στα καταπράσινα δάση της μητέρας Γαίας.

    Από το Ψ χωρίς την ουρά του στο Ε, τρεις παράλληλοι οριζόντιοι χρόνοι συμβεβηκότων γεγονότων και ένας κάθετος Ενεστώς στο Αιώνιο Τώρα, Παρελθόν Παρόν και Μέλλον.
    ΕΙ να είσαι εκεί με όλες τις λέξεις που αρχίζουν από Ε και Ελ όπως Ελευθερία Ελπίδα Έλευσις Ελλάς Ελ.Ζήν
    https://bolerokleio.blogspot.com/2023/03/blog-post_24.html

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε