Δεξιά και Αριστερά του Greenwich

Neptune resigning the Empire of the Seas to Britannia.*1847

Δυτικά της Λύπης και Ανατολικά της Προσμονής

Οι κύκλοι οι οποίοι χωρίζουν διαχωρίζουν ξεχωρίζουν και ενώνουν τη Γη, είναι οι παράλληλοι και οι μεσημβρινοί, με 1ο παράλληλο τον ισημερινό και 1ον τον μεσημβρινό του Γκρίνουιτς που καθορίζουν και το γεωγραφικό πλάτος και μήκος ,τις συντεταγμένες ενός σημείου, τελείας (.) πάνω στη γη.
Ο Ισημερινός ως πρώτος παράλληλος είναι και ο μεγαλύτερος κύκλος. Είναι και ο φυσικός 1ος κύκλος, ενώ, ο πρώτος Μεσημβρινός είναι πολιτιστικός και πολιτισμικός, επειδή όλοι οι μεσημβρινοί είναι ίδιοι και ίσοι και περνούν από τους πόλους της Γης, τους πόλους του Απόλλωνος δηλαδή.
Εδώ καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν άπειρες ευθείες, παρά μόνο κύκλοι και επίπεδα οριζόντια ή κάθετα, γιατί όλες οι ευθείες αρχίζουν από σημεία του κύκλου και τελειώνουν σε επίσης σημεία του κύκλου, είναι πεπερασμένες μέσα σε ένα σφαιρικό καμπύλο και κυρτό σύμπαν. Συνεπώς οι παράλληλες ευθείες τέμνονται στο άπειρον και ο Ευκλείδης είχε δίκιο μόνο για τα οριζόντια και κάθετα επίπεδα που είναι περιορισμένα με όρια και σύνορα, τα όρια του κύκλου τους.
Ως πρώτος μεσημβρινός ορίστηκε το 1884 με την ανάδυση της Γ΄ Βρετανικής αυτοκρατορίας, αλλά είχε ξεκινήσει από πολύ πριν. Η δημιουργία της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας, της Μεγάλης Ανατολής, την γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, 24 Ιουνίου 1717 ..Η τελετή παράδοσης το 1997 σηματοδότησε για πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Κάρολου Γ’, τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος ήταν παρών, «το τέλος της Αυτοκρατορίας».
Σε αυτό το χρονικό διάστημα της περιστροφής της Γαίας γύρω από τον Ήλιο, πολλές ήταν οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην γεωκεντρική, εγωκεντρική Γαία μαζί με τις ηλιακές αποστολές της ηλιακής συνείδησης, τις ηλιοκεντρικές.
Ο πρώτος λοιπόν Μεσημβρινός του greenwich, χωρίζει τη Γη σε δύο ημισφαίρια, το ανατολικό αριστερό και το δεξιό, το δυτικό όπως έτσι χωρίζεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
Δεξιά και Δυτικά του Γκρίνουιτς υπάρχει ο μεγάλος Ατλαντικός Ωκεανός, μόνο νερό κυρίαρχο στοιχείο, με την κυριαρχία της Ποσειδώνιας Ατλαντίδας . Αριστερά ανατολικά του Γκρήνουιτς υπάρχει η Ευρασία με την κυριαρχία της Πασιφικής Λεμουρίας μόνο, γη, στεριά και τείχη κάστρα ανάκτορα ψηλά. Ψηλά και χλιδάτα πάνω κάτω από θεϊκές σπηλιές θρησκόληπτης δουλοπαροικίας.
Η Ευρώπη ως φυσική χερσόνησο της Ασίας, θεωρείται Ευρασία με όλη την ανατολίτικη νοοτροπία, ενδυμασία προσκυνήματα αυτοκρατορία φεουδαρχία θεοκρατία θεοσοφία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δυτικά ως Νέα και συνέχιση της Παλιάς Ατλαντίδας, ξεκίνησε δυναμικά με ανεπτυγμένη τεχνολογία και πνευματική ελευθερία για να αλωθεί κατόπιν από την θεοσοφία. Η υπέροχη διακήρυξη του Λόγου του «Αχιλλέα» , των δεκατριών πολιτών και πατέρων του αμερικανικού έθνους θα καταλήξει ένα κουρελόχαρτο για χάρη του υπερανεπτυγμένου θρησκευτικού συναισθήματος σε μία ανάπηρη, ( πετρωμένο άγαλμα ), Ελευθερία, στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Το » πλοίο» που πέτρωσε ο Ποσειδώνας στο γυρισμό των Φαιάκων. Αυτά κάνει ,το πολύ νερό, με την ανάπτυξη των πεντηκοστιανών προτεσταντών της θρησκευτικής μαφίας. Βουλιάζει όλα τα καράβια του νου, αν δεν έχουνε προδιαγραφές Οδυσσειακής τεχνολογίας
Την εποχή των Ιχθύων, ο Ηρακλής ξεκινάει για τα Μήλα των Εσπερίδων. Συναντά τον Ατλάντα δυτικά, που του φορτώνει τον Ουρανό πονηρά και αρχίζει να πουλάει κάλπικη Αθανασία δεξιά και αριστερά. Ο Ροκφέλερ κάνει την πρώτη δωρεά και στήνει άγαλμα στον Άτλαντα που τον βοηθά. Το 1913 ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης εγκρίνει τον καταστατικό χάρτη για το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το οποίο αρχίζει τη λειτουργία του με μία δωρεά 100.000.000$ από τον Τζον Ντάβισον Ροκφέλερ.

Το 1930 όμως ο Ηρακλής ελευθερώνει τον Προμηθέα και ο Πλούτωνας απελευθερώνει τα μυστικά του στης ατομικής βόμβας, τη φωτιά. Το 1937 έχουμε την Στέψη του βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτοκράτορα των Ινδιών Γεωργίου ΣΤ΄ στο Αββαείο Ουέστμινστερ.
Η Ατλαντίδα χορεύει τον θρησκευτικό χορό, συνέχεια του Μεγάλου Όντος, έτσι όπως τον καθιέρωσε ο μασόνος Ροβεσπιέρος, ως Νέα Θρησκεία.
Αντί να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την χριστιανική δουλεία, αρχίσανε τα προσκυνήματα στο Μεγάλο Ον για να κρατήσουν την εξουσία, μοιράζοντας τίτλους τυλιγμένους σε λαδωμένα χαρτάκια κορδελάκια.
Τα αποτελέσματα γνωστά σε όλη την Ευρώπη, με τις βασιλικές οικογένειες, τα στέμματα, τις φιέστες καρναβάλι να παρακολουθούν λαμπρές στέψεις αφρικανών Ζουλού αυτοκρατόρων και να προσκυνούν τους μεσσίες της Αιθιοπίας.
Ο εύστροφος Φίλιππος , βασιλικός σύζυγος , παρατηρεί με ευστοχία, πόσο θα συνεχιστεί αυτό το τσίρκο στην Αυστραλιανή περιοδεία, ( σκηνή από την υπέροχη ταινία το Crown).
Παράλληλα καλλιεργήσανε όλο το δουλεμπόριο και των λευκών των μαύρων των φθηνών μιγάδων για να αλώσουν και να ξεζουμίσουν τις αποικίες. Ξυπνήσανε και τον Δράκο , τον προσβάλανε με τον πόλεμο του οπίου και τώρα την εκδίκησή ζητά και , ο Ατλαντίνος ωτακουστής Νίξον θα ανοίξει την θύρα στον ιπτάμενο κίτρινο καβαλάρη της Ανατολής.
Η Ευρώπη αλωμένη από τον χριστιανισμό, ανησυχεί για τον μουσουλμανισμό, αδελφές θρησκείες με τον ίδιο θεό, στο ολόκληρο όχι το τριαδικό, που ξεκίνησε ως χριστιανική αίρεση στην ουσία, με μόνη διαφορά ότι οι μουσουλμάνοι κρατάνε το όπλο σταθερά, ενώ οι χριστιανοί δεν ξέρουν πότε και πώς να το κρατήσουν, γιατί έχουν και τον Σταυρό που δεν συνάδει επουδενί με στρατιωτικό οπλισμό.
Οι υποκριτές χριστιανοί, που δεν σεβάστηκαν ποτέ τίποτα μέσα στην απληστία τους και ρημάξανε σαν ακρίδες τη γη, με την βοήθεια του Θεού και την πίστη την Αγία, σχίζουν τα ιμάτιά τους για την άνοδο του φτωχού προλεταριάτου του μουσουλμανισμού και τα όλα τα ανύπαρκτα ρούχα του αυτοκράτορα τους, στην έρημο του πραγματικού.

Στην Ευρώπη μιλάνε για δημοκρατία και αξίες και προσκυνούν ένα παπά στο Βατικανό που εκλέγεται αυτοκρατορικά και ισόβια από 800 παπάδες με ελάχιστο πληθυσμό στο City και ανησυχεί, ως άγονος θεός επί της γης, για το δημογραφικό….. της Ιταλίας. Ας δώσει ένα παράδειγμα προσωπικό γονιμότητος, ο μέγας πατριάρχης …. γιατί ο κρίνος δεν είναι αρκετός να λύσει το πρόβλημα.

Μετά την ανακήρυξη του πρώτου μεσημβρινού του Γκρίνουιτς και την θεοσοφία ξεκίνησε και η εισαγωγή του Μεσσία από την Ινδία. Η αριστερή Άνν Μπεζάν να προωθεί ένα δυστυχισμένο φτωχόπαιδο τον Κρισναμούρτι ως Μετρέγια, μαζί με τα Τάγματα των αστέρων και της καλτσοδέτας, ενώ ή η δεξιά Alice bailey ενθρονίστηκε στον ΟΗΕ να πουλά τις θιβετιανές διδασκαλίες του Μεγάλου Δράκου της Ιερής Σαμπάλας. Ο άριος αγγλογερμανός Χιούστον Τσάμπερλεν γνωστός ως « ο Ιωάννης ο Βαπτιστής του Χίτλερ » ανακαλύπτει τον άριο Τσεσουά και την αρία χριστιανική φυλή.

Αργότερα προώθησαν και κουρδίσανε την κακόμοιρη Diana, πατώντας στην αυταρέσκεια της, ομορφούλα νάρκισσο, αλλά παντελώς αμόρφωτη, με ψυχική αστάθεια και συναισθηματική ανισορροπία, σαν μεγάλη σταρ, χωρίς ουσία, Στην ουσία, αυτή ήταν το τρίτο πρόσωπο σε αυτή την ιστορία. Πήρε από την αδερφή της, τον πρίγκιπα και μετά το έπαιζε θύμα και έτρεχε στο Πακιστάν να παρηγορηθεί με μεγάλη ανοησία, ενώ έτρωγε τα χρήματα των Βρετανών σε πανάκριβα «φορέματα εκδίκησης» με μεγάλη απερισκεψία. Ο Κάρολος, έχει μία παιδεία τουλάχιστον, αυτοπαιδεία που οφείλεται στη δική του προσπάθεια και είναι από τα ελάχιστα μέλη, γιατί τα περισσότερα μέλη της Βασιλικής οικογένειας δεν πήγαιναν ποτέ σχολείο. Ζουν στα χρυσά κλουβιά, ως διακοσμητικό στοιχείο.

Οι Τρώες Βρετανοί και το νέο Ισραήλ τραγουδούν το τραγούδι της Σιών με το Σίτι του Λονδίνου ρυθμίζει τα οικονομικά των τραπεζών. Motto – «Domine dirige nos.» (Κύριε, καθοδήγησέ μας)» με τους δύο Denglong, τους γιους του δράκου την σημαία του να κρατούν. Ντεγκλόν, είναι ο συνδυασμός δράκου λέοντος, ένας από τους 9, του Μεγάλου Όντος που ανεμίζει στις σημαίες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ουαλίας.

Σκάβοντας το λάκκο τους, οι γαλαζοαίματοι Βρετανοί θα βρεθούν με Πρωθυπουργό Ινδό και δήμαρχο Πακιστανό με την Βασιλεία του Καρόλου του Γ΄ να τρίζει και να αντικαθιστά τον Πούτιν αδελφό και τσάρο, της Γ¨ Ρώμης, στις επισκέψεις του Αγίου Όρους, της Ορθοδοξίας. Με τη βοήθεια Ελλήνων εφοπλιστών, ιδιαιτέρα φιλανθρώπων , (δεν έχουν ένα πλοίο με Ελληνική σημαία ,) οργανώνει γκαλά, για να πουλήσουν τα βασιλικά αγαθά και να βγάλει τα έξοδα των πύργων των Καρπαθίων κλπ. Αλλά και τα πλοία τα Ινδικά είναι με την Ρωσία, αγκαλιά μια ωραία ανατολική οικογένεια όπως τα χρόνια τα παλιά. της Βέδικης Σανσκριτικής Λεμουρίας.

Η προσωποποίηση της Μεγάλης Βρετανίας είναι μία θεά με περικεφαλαία που κρατά την τρίαινα, του διώκτη του Οδυσσέα.
Η Βρετανία κυνήγησε τους έννοους ανθρώπους και έζησε εις βάρος τους, όταν δεν τους έκλεβε.Ο Λορδός Τόμας Μπρους, 7ος κόμης του Έλγιν, σαν παρδαλός Πάρις, έκλεψε την Ωραία Ελένη, τα γλυπτά του Παρθενώνα και πολλούς θησαυρούς της Ελλάδος και στα Τείχη τους τοίχους των Μουσείων , τα κρατά. Επιβάλλουν Μνημόνια στην Ελλάδα με το Αγγλικό «δίκαιο» του αρπακτικού τοκογλύφου, ενώ τα εισιτήρια που έχουν κόψει και αυτά που έχουν κλέψει είναι μεγαλύτερο από το χρέος. Στην Ελλάδα ήταν πάντοτε αμφιλεγόμενος ο ρόλος της, εξακολουθεί να είναι, αλλά έχει βγάλει και πολύ ωραίες ταινίες. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, εντίμως και ευθαρσώς όμως.
Στην τελευταία με τον James Bond όχι την καλύτερή του James, η Βρετανία βυθίζεται μαζί με την τρίαινα στον πυθμένα της Τηθύος θάλασσας ακολουθώντας την Ατλαντίδα Καλυψώ γιατί δεν ακολούθησαν την συμβουλή του Ερμή του εξαιρετικού ομηρικού ερμηνευτή.

Ο Ποσειδώνας που την τρίαινα του Σίβα και της Μογγολίας του Τζένγκις Χαν κρατεί, πάει στο αγαπημένο του Αιθίοπα Μεσσία τον Σελασιέ, απόγονο του Σολομώντα να συνεχίσει την σωτήρια θεολογία .

Οι Μεσημβρινοί μετρούν τις 24 Ώρες και οι Παράλληλοι τις Χώρες. Εμείς…τον πολιτισμό τους στο διηνεκές του Χωροχρόνου, με ομηρική μέτρηση δεξιά και αριστερά των Δελφών.

Για μια ζωή απ’την αρχή απροσκύνητη!

Αστραία

19 thoughts on “Δεξιά και Αριστερά του Greenwich

  1. Το 2021 το Forbes υπολόγισε την περιουσία του Rotenberg σε 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι στενός έμπιστος, επιχειρηματικός συνεργάτης και παιδικός φίλος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν . Ο Ρότενμπεργκ έγινε δισεκατομμυριούχος μέσω κερδοφόρων κατασκευαστικών έργων και αγωγών πετρελαίου που χρηματοδοτήθηκαν από το κράτος. Η διαρροή των Pandora Papers ενέπλεξε τον Rotenberg στη διευκόλυνση και τη διατήρηση περίτεχνων δικτύων υπεράκτιου πλούτου για τις ρωσικές πολιτικές και οικονομικές ελίτ.

    Δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήξερες ποιοι γκουρού σε πηγαίνουν βόλτα χρόνια τώρα με την θεοσοφία την θρησκεία και την πανθρησκεία , η άγνοια μπορεί να είναι ευτυχία , αλλά δεν διαρκεί για πάντα.

    Το Ρώσικο παιγνίδι

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Η Britannia ( / b r ɪ ˈ t æ n i ə / ) είναι η εθνική προσωποποίηση της Βρετανίας ως γυναίκα πολεμίστρια με κράνος που κρατά τρίαινα και ασπίδα. [1] Μια εικόνα που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην κλασική αρχαιότητα
    https://en.wikipedia.org/wiki/Britannia

    Μου αρέσει!

    • Η Britannia, σύμβολο της βρετανικής επιτυχίας και δύναμης, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα νόμισμα που εξέδωσε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός.

      Οι προσωποποιήσεις ήταν ο ρωμαϊκός τρόπος να δώσεις πρόσωπο σε μια ιδέα, έναν τόπο ή έναν άνθρωπο. Οι πολιτισμοί, οι πόλεις και τα βασίλεια ενσαρκώνονταν συνήθως ως γυναίκες, ντυμένες και κρατώντας αντικείμενα σχετικά με τον συγκεκριμένο πολιτισμό ή πολιτισμό.

      Η Αίγυπτος συχνά απεικονιζόταν να κρατά ένα τοπικό μουσικό όργανο, το sistrum, στο ρωμαϊκό αυτοκρατορικό νόμισμα. Η Hispana, ή Ισπανία, απεικονίζεται με ένα κουνέλι στα πόδια της.

      Τα νομίσματα «ταξιδιών» του αυτοκράτορα Αδριανού εμφανίζουν αυτές τις συναρπαστικές ρωμαϊκές προσωποποιήσεις με εκπληκτικό καλλιτεχνικό στυλ. Τα νομίσματα των «ταξιδιών» του Αδριανού εκδόθηκαν σε μπρούτζο, ορείχαλκο, ασήμι και χρυσό, για να τα δουν όλα τα επίπεδα της ρωμαϊκής κοινωνίας. Εδώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Britannia.
      https://www.baldwin.co.uk/news/commodusbritannia/

      Μου αρέσει!

  3. Την 1η Ιανουαρίου 1984, το Μπρουνέι, το τελευταίο εναπομείναν ασιατικό προτεκτοράτο της Βρετανίας, έλαβε την ανεξαρτησία. [252] Η ανεξαρτησία είχε καθυστερήσει λόγω της αντίθεσης του Σουλτάνου , ο οποίος είχε προτιμήσει τη βρετανική προστασία. [253]

    Τον Σεπτέμβριο του 1982 η πρωθυπουργός, Μάργκαρετ Θάτσερ , ταξίδεψε στο Πεκίνο για να διαπραγματευτεί με την κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση, σχετικά με το μέλλον της τελευταίας μεγάλης και πολυπληθέστερης υπερπόντιας επικράτειας της Βρετανίας, του Χονγκ Κονγκ. [254] Σύμφωνα με τους όρους της Συνθήκης του Nanking του 1842 και της Σύμβασης του Πεκίνου του 1860 , το νησί του Χονγκ Κονγκ και η χερσόνησος Kowloon είχαν παραχωρηθεί αντίστοιχα στη Βρετανία στο διηνεκές , αλλά η πλειοψηφία της αποικίας αποτελούνταν από τα Νέα Εδάφη , τα οποία είχαν αποκτηθεί με μίσθωση 99 ετών το 1898 , η οποία λήγει το 1997. [255] [256]Η Θάτσερ, βλέποντας παραλληλισμούς με τα νησιά Φώκλαντ, αρχικά ήθελε να κρατήσει το Χονγκ Κονγκ και πρότεινε τη βρετανική διοίκηση με κινεζική κυριαρχία, αν και αυτό απορρίφθηκε από την Κίνα. [257] Μια συμφωνία επιτεύχθηκε το 1984—σύμφωνα με τους όρους της Σινο-Βρετανικής Κοινής Διακήρυξης , το Χονγκ Κονγκ θα γινόταν ειδική διοικητική περιοχή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας . [258] Η τελετή παράδοσης το 1997 σηματοδότησε για πολλούς, [8] συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Κάρολου Γ’, τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος ήταν παρών, «το τέλος της Αυτοκρατορίας». [9]
    https://en.wikipedia.org/wiki/British_Empire

    Μου αρέσει!

    • Αποτελούσε το μεγαλύτερο μέρος του Λονδίνου από τον οικισμό του από τους Ρωμαίους τον 1ο αιώνα μ.Χ. έως τον Μεσαίωνα , αλλά η σύγχρονη περιοχή που ονομάζεται Λονδίνο έχει έκτοτε αναπτυχθεί πολύ πέρα ​​από τα όρια της πόλης του Λονδίνου.

      Μου αρέσει!

  4. Ο Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν ( / ˈ tʃ eɪ m bər l ɪ n / ; 9 Σεπτεμβρίου 1855 – 9 Ιανουαρίου 1927) ήταν Βρετανο-Γερμανός φιλόσοφος που έγραψε έργα σχετικά με την πολιτική φιλοσοφία και τις φυσικές επιστήμες . Η γραφή του προώθησε τον γερμανικό εθνοεθνικισμό , τον αντισημιτισμό και τον επιστημονικό ρατσισμό . και έχει χαρακτηριστεί ως «ρατσιστής συγγραφέας». [1] Το πιο γνωστό του βιβλίο, το δίτομο Die Grundlagen des neunzehnten Jahrhunderts ( Τα θεμέλια του δέκατου ένατου αιώνα ), [2]που δημοσιεύθηκε το 1899, απέκτησε μεγάλη επιρροή στα πανγερμανικά κινήματα Völkisch των αρχών του 20ου αιώνα και αργότερα επηρέασε τον αντισημιτισμό της ναζιστικής φυλετικής πολιτικής . Πράγματι, ο Τσάμπερλεν έχει αναφερθεί ως « ο Ιωάννης ο Βαπτιστής του Χίτλερ ». [3]
    https://en.wikipedia.org/wiki/Houston_Stewart_Chamberlain

    Μου αρέσει!

    • Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Δρέσδη, ο Chamberlain όπως και πολλοί άλλοι ακτιβιστές völkisch γοητεύτηκε με την ινδουιστική μυθολογία και τον θρύλο και έμαθε σανσκριτικά για να διαβάσει τα αρχαία ινδικά έπη όπως οι Βέδες και οι Ουπανισάδες στην αρχική τους μορφή. [54] Σε αυτές τις ιστορίες για τους αρχαίους Άριους ήρωες που κατέκτησαν την ινδική υποήπειρο, ο Chamberlain βρήκε έναν πολύ ελκυστικό κόσμο που διέπεται από ένα άκαμπτο σύστημα καστών με κοινωνικά κατώτερα άτομα σταθερά κλειδωμένα στη θέση τους. γεμάτο με μεγαλύτερους από τη ζωή Άριους θεούς και αριστοκρατικούς ήρωες και έναν κόσμο που επικεντρωνόταν στο πνευματικό σε βάρος του υλικού. [54]Καθώς τότε, ιστορικοί, αρχαιολόγοι και γλωσσολόγοι είχαν όλοι αποδεχτεί ότι οι Άριοι («ελαφροί») του ινδουιστικού μύθου ήταν ένας ινδοευρωπαϊκός λαός, ο Chamberlain δεν είχε πρόβλημα να υποστηρίξει ότι αυτοί οι Άριοι ήταν στην πραγματικότητα γερμανικοί λαοί, και οι σύγχρονοι Γερμανοί είχαν πολλά να μάθουμε από τον Ινδουισμό , δηλώνοντας «τη νύχτα της εσωτερικής ζωής… ο Ινδός… βρίσκει το δρόμο του στο σκοτάδι πιο σίγουρα από οποιονδήποτε». [54] Για τον Τσάμπερλεν τα ινδουιστικά κείμενα πρόσφεραν ένα σώμα καθαρής Άριας σκέψης που κατέστησε δυνατή την εύρεση της αρμονίας της ανθρωπότητας και της φύσης, η οποία παρείχε την ενότητα σκέψης, σκοπού και δράσης που παρείχε την απαραίτητη πνευματικότητα στους Άριους λαούς για να βρουν την αληθινή ευτυχία σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από έναν άψυχο υλισμό. [55]Η δημοτικότητα των ινδουιστικών κειμένων με το κίνημα völkisch εξηγεί γιατί η σβάστικα, ένα αρχαίο ινδικό σύμβολο, υιοθετήθηκε από τους ακτιβιστές völkisch ως ένα από τα σύμβολά τους.

      Μου αρέσει!

    • Η κριτική του Theodore Roosevelt για το The Foundation of the 19th Century
      Ωστόσο, μετά από όλα λέγεται, ένας άνθρωπος που μπορεί να γράψει μια τόσο όμορφη και επίσημη εκτίμηση για τον αληθινό Χριστιανισμό, για την αληθινή αποδοχή των διδασκαλιών και της προσωπικότητας του Χριστού, όπως έχει κάνει ο κύριος Τσάμπερλεν, ένας άνθρωπος που μπορεί να σκιαγραφήσει τόσο ζωντανά όσο έχει σκιαγραφήσει τα θεμελιώδη γεγονότα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στους τρεις πρώτους αιώνες της εποχής μας, ένας άνθρωπος που μπορεί να μας προειδοποιήσει τόσο ξεκάθαρα όσο έχει προειδοποιήσει για ορισμένους από τους πιεστικούς κινδύνους που απειλούν τον κοινωνικό μας ιστό λόγω της τέρψης σε έναν νοσηρό και ψευδή συναισθηματισμό, Ο άνθρωπος, εν ολίγοις, που έχει δημιουργήσει σε αυτό το ένα βιβλίο υλικό για μισή ντουζίνα εξαιρετικά βιβλία με εντελώς διαφορετικά θέματα, αντιπροσωπεύει μια επιρροή που πρέπει να ληφθεί υπόψη
      https://www.bartleby.com/lit-hub/history-as-literature/the-foundations-of-the-nineteenth-century/

      Μου αρέσει!

  5. Ο μύθος λέει ότι ο Denglong είναι ένας από τους γιους του Dragon King και έχει τη συνήθεια να φυλάει. Χρησιμοποιείται στο Huabiaos , συμβολίζει την αποστολή της θέλησης του ουρανού στους ανθρώπους και την παράδοση των συνθηκών των ανθρώπων στους ουρανούς. Υπάρχει επίσης ένας μύθος που λέει ότι ο Avalokiteśvara καβαλάει σε ένα Denglong, έτσι το όνομα Chaotianhou. Στο Accounts of Marvels ( απλοποιημένα κινέζικα :述异记; παραδοσιακά κινέζικα :述異記), αφηγείται τον Denglong ως πλάσμα από τη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας , μπορεί να φάει τους εγκεφάλους των δράκων, αιωρείται στον αέρα και είναι πολύ άγριος
    https://en.wikipedia.org/wiki/Denglong_(mythology)

    Μου αρέσει!

  6. Μεγάλο gala για τον Κάρολο στην Αθήνα – Οι εφοπλιστές, το dinner και οι βασιλικοί πίνακες που πωλούνται χιλιάδες ευρώ
    https://www.newmoney.gr/lemon-social-eye/megalo-gala-gia-ton-karolo-stin-athina-i-efoplistes-to-dinner-ke-i-vasiliki-pinakes-pou-polounte-chiliades-evro/?fbclid=IwAR2cAsAIXXHsCkaA0T9dsk0kKTobcL0eLWDJdb4xy9VwXUvOAhJq6TShdSI

    Μου αρέσει!

  7. Η άγνωστη ινδική εταιρεία που απογειώθηκε μεταφέροντας ρωσικό αργό
    Η μεταμόρφωση της Gatik σε ένα από τους μεγαλύτερους πλοιοκτήτες από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τα άγνωστα στοιχεία για τον ιδιοκτήτη και πού στρέφονται οι υποψίες της αγοράς.
    https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/2187443/h-agnosth-indikh-etaireia-poy-apogeiothhke-metafer.html

    Μου αρέσει!

    • Το 2013 οι Σ. Λεριβέ και Ζ. Σενάρ του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ και η Κ. Σενεσάλ του Πανεπιστημίου της Οττάβα δημοσίευσαν έρευνά τους[26] σύμφωνα με την οποία τα γεγονότα δεν δικαίωναν την καθαγιασμένη εικόνα της Μ. Τερέζας, η οποία ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής προβολής από τα ΜΜΕ και ενίσχυσαν τις κατηγορίες του Χίτσενς[27][28]. Επίσης, της έχει ασκηθεί κριτική για αρκετές πτυχές της δράσης της, ειδικότερα για την υποστήριξη ακραίων απόψεων κατά των αμβλώσεων ή της αντισύλληψης, για ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, καθώς και για τις πραγματικές υπηρεσίες φροντίδας των ιδρυμάτων της.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1_%CE%A4%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B6%CE%B1

      Μου αρέσει!

  8. Έως το 1839 η Βρετανία έκανε εξαγωγή Ιρλανδών σκλάβων σε όλο τον κόσμο. Τους έκαιγαν ζωντανούς για τιμωρία και υποχρέωναν τις κόρες τους να ζευγαρώνουν με Αφρικανούς. Μύθος ή πραγματικότητα;…

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/mechri-to-1839-i-vretania-ekane-exagogi-irlandon-sklavon-se-olo-ton-kosmo-tous-ekegan-zontanous-gia-timoria-ke-ipochreonan-tis-kores-tous-na-zevgaronoun-me-afrikanous-mithos-i-pragmatikotita/

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε